Iris Dewitte

Iris Dewitte steunt op ruim 10 jaar ervaring als architecte. Na het behalen van haar diploma Master of Science in de Architectuur te Gent, richtte zij haar eigen bureau op dat ze verder uitbouwde tot een all-round architectenkantoor. Architect Dewitte streeft naar ontwerpen die een persoonlijk verhaal vertellen met maximale aandacht voor detail en beleving. Samen met haar team vormt ze een goed geoliede machine en realiseren ze totaalprojecten à la tête du client.

Emily Tillieu

Emily Tillieu genoot haar opleiding als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent. Na haar studies heeft zij ervaring opgebouwd als interieurarchitecte bij een interieur- en architectenbureau te Oudenaarde. Sinds november 2021 vult zij het team van Architect Dewitte aan. Esthetiek, functionaliteit en persoonlijkheid vormen een samenhangend geheel binnen haar ontwerpen.

Lien Tack

Lien Tack, geboren met een enorme liefde voor interieur, architectuur en design, behaalde haar diploma aan de Thomas More Hogeschool Antwerpen. Na ervaring opgebouwd te hebben bij uiteenlopende interieurbureaus, vervoegde zij begin 2022 het team van Architect Dewitte.
Lien ontwerpt steeds met oog voor detail en materialisatie. Elk project krijgt op die manier zijn eigen unieke detaillering, afwerking en ruimtelijkheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info